ATELIERUL DE BUCLE

Cel mai complet și complex curs de bucle din lume, cursul semnătură Adriana Dobre.

Te regăsești în situațiile de mai jos?

1.

Buna Adriana! Mi s-a întâmplat sa realizez bucle frumoase cu diferite instrumente de ondulat, placa ( Beach waves) , sau ondulator ( tapat la rădăcina, ondulat la volum stânga , dreapta) .. iar la final pur și simplu sa le stric din cauza produselor de styling. Despre asta mi-ar place sa vorbești. Mulțumesc !

2.

De exemplu, clienta aceasta a venit și a cerut de mai multe ori la rand aceasta coafura, ea pleca mulțumită, dar eu simțeam ca s-ar fi putut mai mult. Ea are parul moale, natural, îl făceam m, era ok,dar la scurt timp se lăsau. Ea era împăcată cu asta, se bucura chiar si de puținul timp

3.

Abia aștept informațiile despre bucle. Cumva îmi e teama ca nu aplic tehnica care trebuie . Aștept cu nerăbdare ca sa pot sa îmi dau seama de tehnica ce trebuie,inclusiv instrumente pt fiecare tip de bucle în parte.

Ce te învăț în acest curs

Toate tipurile de bucle

Te învăț toate cele 22 de combinații posibile, între diferite tehnici, poziții ale instrumentelor și direcții. Învață "alfabetul" buclelor și nici o clienta nu te va mai speria cu pozele pe care le aduce.

Metode de aranjare a buclelor

La sfârșitul acestui curs o să știi cum sa aranjezi toate cele 22 de combinații de bucle. Forțează-ți clientele să se laude cu lucrările tale!

Cum folosești produsele de styling

O sa te învăț cum să alegi și cum sa folosești produsele de styling. Nu mai este nevoie să stai cu frica că buclele o să se lase și nu vor rezista.

Pentru cine este acest curs?

Dacă te identifici în cel putin una din situațiile de mai jos, atunci acest curs este obligatoriu pentru tine. 

Începător în domeniu coaforului

Deabia ai intrat în acest domeniu, lucrezi în salon și ți se cer "aranjaturi lejere", "bucle lejere" de zi cu zi sau pentru evenimente.

Cu experiență în domeniu

Lucrezi în salon iar activitatea ta este numai vopsit și tuns, nu îți place să faci coafurile texturate, dar ai cliente care îți cer bucle să reziste mai multe zile.

Nu știi să identifici ce îți cere clienta

Știi momentele acelea când vine clienta la tine să îți arate ce vrea dar tu nu îți dai seama din poză cum se face și începe să te apuce frica și anxietatea?

Ești pasionat de coafuri

Ești pasionat de coafuri dar buclele sunt un subiect delicat pe care încă nu îl stăpânești și nu înțelegi cum să faci să reziste buclele pana la eveniment, măcar.

Povești de succes din comunitatea The Beauty Education

Ce spun o parte din cei peste 2700 de studenți din comunitatea noastră care au avut încredere in noi.

Locurile sunt limitate la 100 pentru a mă putea ocupa în cele mai bune condiții de toate nevoile voastre!

Prețul pentru ediția #1:
1217 lei 487 lei

60% reducere în primele 4 zile!*

*După primele 4 zile, reducerea scade la 50% (609 lei) și este valabila 2 zile.

În ultima zi de înscriere nu mai există nici o reducere.

ATENȚIE! - înscrierile sunt deschise numai pentru 7 zile!

În plus, primești 6 BONUSURI

în valoare de peste 1000 EUR

Live Q&A

Pe tot parcursul cursului puteți pune întrebări într-o secțiune dedicată feedback-ului iar în ultima săptămână voi face un live în care o să răspund la toate întrebările voastre.

Instrumentele potrivite

La începutul cursului voi face un live în care o să vă prezint cum să alegeți instrumentele potrivite și cum să le îngrijiți pentru o durată de viața mai mare.

Produse de styling

O să vă prezint mai multe produse de styling, nu numai cele specifice buclelor. Când și cum se folosesc în activitatea noastră. 

Tapajul

Voi prezenta toate tipurile de tapaj, cum și când se folosesc în domeniul coafurilor.

Citirea pozelor

O abilitate extrem de importanta de care avem nevoie înainte să începem o coafura. Când clienta ne arată ce își dorește, noi trebuie să știm și să fim siguri pe noi că putem citi o coafură dintr-o poza.

Reduceri shop și platforma

Voucher reducere de 10% pentru primele 3 luni de abonament.
Voucher extra reducere de 5% pe magazinul nostru online.

Cum se desfășoară cursul?

Cursul durează o luna de zile, timp in care se vor desfășura mai multe lucruri in cadrul grupului de Facebook.

1. Plătești cursul și te asigur ca ești înscris și instant primești un SMS și un email de unde poți descarca sau viziona cursul.
2. Ceri acces pe grupul de facebook și introduci adresa de email cu care ai cumpărat să te identificăm in sistem.
3. În prima săptămână de curs o sa fac un live pe grupul de Facebook unde o sa vorbesc despre instrumente, produse de styling, tapaj și cum citim pozele.
4. În cadrul grupului ai o secțiune unde poți pune întrebări referitoare la ceea ce este prezentat in curs. Poate nu înțelegi ceva sau este neclar, sau poate doar vrei sa aprofundezi putin mai mult și ai nevoie de mai multe informații.
5. În ultima săptămână de curs o să susțin încă un live pe grupul de Facebook unde o să răspund la toate întrebările pe care le-ați pus în rubrica Q&A.
6. Primiți diplomă de participare.

Cine sunt eu

Lucrez in domeniul coaforului de 10 ani, timp in care am aprofundat toate ramurile acestei meserii (coafuri, colorimetrie si tunsoare) dar dupa 5 ani, am decis sa ma dedic in totalitate pasiunii din copilarie, coafurile.

Predau cursuri fizice și online de perfecționare, la care am avut peste 3000 de cursanți, demonstrati, in doar 5 ani de activitate.

Sunt fondatoarea platformei The Beauty Education, cea mai mare comunitate plătită din industrie, unde peste 2700 de profesioniști ne-au trecut pragul.

Am participat la peste 20 de cursuri de cursuri de perfectionare atat fizice cat si online, in Rusia si in vestul Europei.

Evoluția membrilor comunității noastre

Mai jos o sa vezi o mica selectie a progresului membrilor The Beauty Education, asa cum ai vazut mai sus in sectiunea Povesti de Succes.

Întrebări frecvente

Cât am acces la materialele cursului?

Toată viața! Cursul propriu-zis îl poți descarca oriunde și oricând vrei, iar grupul de Facebook nu o sa se închidă niciodată.

In cât timp pot folosi voucherele de reducere?

Oricând dorești, nu expiră.

Se primeste diploma?

Da, la finalul cursului primiți diplomă de participare.