Claudia Cristea

Cele mai populare coafuri pentru mirese

Sezonul nunților se apropie, iar miresele consideră coafura drept o alegere la fel de specială ca rochia sa. O coafură frumoasă și corect realizată poate completa aspectul unei mirese și o va face să se simtă deosebită în ziua ei cea mare. Unele femei doresc o coafură simplă și lejeră, altele vor un look extravagant care să iasă în evidență, orice ne-ar cere o mireasă, noi trebuie să fim pregătiți să le oferim coafura dorită. Dar ce facem când pe scaunul de hairstyling se așează o mireasă nehotârâtă, care nu știe ce look să adopte? Iatâ câteva propuneri de coafuri în trend destinate mireselor!

Cocul spaniol

Un clasic care nu se va demoda niciodată, cocul spaniol este o alegere populară pentru mirese deoarece emană feminitate și eleganță. Este o coafură care nu creează probleme la dans și agitație, fiind un coc foarte rezistent este o variantă perfectă pentru o mireasă fericită! Pentru un plus de strălucire, îi poți adăuga un accesoriu care să completeze look-ul.

Valurile

În general, coafurile cu valuri sunt o alegere excelentă pentru miresele care doresc un aspect romantic și sofisticat. Ia în considerare lungimea și textura părului miresei, precum și tipul de rochie pe care o va purta aceasta. Totuși, ține minte! Pentru a crea o valurile mult dorite, asigură-te că utilizezi produse de styling potrivite pentru tipul clientei de păr (care pot fi achiziționate de AICI), dar și de o tehnică corespunzătoare, prezentată de trainer Adriana Dobre pe platforma The Beauty Education.

Coada din bucle texturate

Dacă mireasa ta este îndrăzneață și dorește să strălucească în ziua nunții, cu siguranță îi va fi pe plac coada din bucle texturate! Este o coafură care sfidează gravitația și care va rezista toată noaptea, dacă este realizată printr-o metodă corectă. Poți viziona tutorialul acestei coafuri pe platforma online pentru a o putea exersa și perfecționa până vine sezonul, când agenda va fi plină!

Coadă lejeră și voluminoasă

Trebuie să ne adaptăm fiecărui stil și gust, există mirese care nu doresc să aibă o nuntă prea impunătoare și poate au ales plaja drept locație, o grădina plină cu flori sau undeva în natură. Prin urmare, nu se pretează coafurile prea sofisticate într-un asemenea cadru, ci mai degrabă una diafană și simplă. Fiind o coafură lejeră, nu uita să aplici Amazing Curls and Waves, (care poate fi cumpărat de AICI) înainte de a face buclele, pentru a ne asigura că acestea vor rezista pe tot parcursul evenimentului. Dacă mireasa își dorește, putem aplica, de asemenea, flori în păr pentru mai multă feminitate și delicatețe.

Sezonul mireselor este aproape, nu te lăsa pe ultima sută de metri și pregătește-te din timp! Toate aceste coafuri sunt prezentate și explicate pas cu pas, pe platforma online The Beauty Education, de către trainer Adriana Dobre.