3 tipuri de machiaje pentru mirese în 2024

Suntem gata în curând să dăm startul sezonului de mirese al anului 2024, și pentru că noi știm cât de important este să ai inspirație și noutate în machiajele tale, ți-am pregătit un articol cu 3 tipuri de machiaje pentru miresele tale care vor fi cele mai cerute în acest an.

1. Machiajul Arabesc

Acest tip de machiaj este foarte des regăsit la miresele care își doresc să scoată în evidență nuanța ochiilor, este un machiaj îndrăzneț și seducător, care readuce foarte mult un cadru regal.


Trebuie să te asiguri că clienta ta are atitudinea potrivită să poarte un astfel de machiaj și să nu o facă să se simtă că este prea mult.

Pentru că imaginea de mireasă poate să fie diferită de la o persoană la alta, analizează-ți clienta și descoperă dacă este pregătiă să poarte un astfel de machiaj îndrăzneț în ziua nunții sale.

PRO Tip
: Pentru a evidenția și mai mult ochii folosește o culoare deschisă pe linia conjuctivei inferioare.

2. Soft Smokey Glittery Eyes

O alegere finuță, naturală și elegantă.


Diferența dintre un soft smokey glittery și un smokey este că intensitatea nu este la fel de mare, însă tehnica este aceași.

Soft smokey glittery eyes presupune să fie un machiaj cald, natural cu o pată de strălucire pe centrul ploapei, aplicarea unui glitter este alegerea perfectă pentru acest lucru.

3. Double Wing Eyeliner

Este foarte în trend, un machiaj de efect, dar care trebuie executat cu mare atenție pentru că altfel poate să fie prea strident pentru o mireasă.
PRO Tip: Wing-ul din partea inferioară a ochiului nu trebuie să depășească niciodata primul eyeliner de pe pleoapa superioară, de preferat ar fi să fie la jumătatea acestuia, pentru a crea o linie cât mai fină și elegantă.

Recomandările noastre:

Încearcă să adaugi culori în machiajul tău asemănătoare cu cele pe care le regăsești în buchetul de mireasă, pentru a echilibra look-ul final.


Te poți folosi ușor de culoarea anului Peach Fuzz, pentru că este o culoare potrivită pentru machiajele de mireasă.

Folosește doar produse de calitate, pentru că machiajul de mireasă are un preț mai mare, creează o experiență unică pentru clienta ta și adaugă în kit-ul tău produse de brand-uri luxury precum: Lancome, Givency, Nuxe, Dior, etc.

Dacă acest articol de blog ți-a adus inspirația de care aveai nevoie în machiajele tale de mireasă, urmărește-ne pentru mai multe informații de acest fel.