Fii la curent cu cele 3 trenduri de makeup  în această toamnă

În acest articol o să îți prezint 3 trenduri de toamnă care te vor ajuta să integrezi perfect machiajul tău sau al clientei tale în imaginea arămie pe care ne-a pregatit-o acest anotimp.
Cucerește-ți clientele cu aceste trenduri și haide să vezi cât de ușor poți să rămâi în pas cu tendințele actuale chiar și toamna.

1. Buzele de culoare închisă

Pentru ca toamna aduce cu ea culorile închise și vremea posomorâtă și noi simțim să ne integrăm în ritmul ei, așadar fii la curent cu acest trend și adaptează culoarea buzelor tale la cel mai în vogă trend în această perioadă, fie că alegi culori de nude, roșu sau arămiu. Haide să îți dau câteva ideii de cum ar trebui să le adaptezi în funcție de culoarea tenului tău sau al clientelor tale, dar și cum îl poți integra armonios cu, culoarea ochiilor și al părului.

Uite câteva aspecte pe care trebuie sa le iei în considerare când vrei să alegi culoare potrivită toamna aceasta:
- Stabileste subtonul pielii astfel încât să știi dacă vei folosi o culoare caldă sau rece, pentru că nu toate culorile închise sunt reci, așa cum probabil ai tendința să crezi.

- Un aspect la care probabil nu te-ai gândit până acum este că o culoare de roșu prea rece poate da un aspect inestetic dințiilor. Așa că dacă îți dorești să optezi pentru un roșu, trebuie să fii foarte atentă și la acest lucru.

- Culoarea ochilor și a părului se bazează pe tonul culorii, exact ca la primul aspect, deci poate să fie cald sau rece. Din fericire aici mai avem un as ascuns în mânecă care ne v-a ajuta foarte mult, paleta culorilor, încearcă să combini culori complementare cu părul sau ochii tăi sau ai clientei tale încât să creezi un look de toamnă perfect.

2. Latte make-up

Probabil ca deja te-ai gandit exact la o cafea mare, cu lapte și cu spumă deasupra, da! Ai ghicit, este un latte. Acest machiaj este foarte în trend perioada aceasta și cu siguranță o să vrei și tu să îl pui în practică, iar câteva idei de bază ale acestui machiaj cu siguranță te vor ajuta: 
- Trebuie să știi că acest machiaj se bazează pe culori de maro, deci când vei face machiajul ochiilor asigurăte că folosești nuanțe de maro de la cele închise către cele deschise pentru a obține un blending cât mai plăcut și uniform.

- Pentru machiajul tenului îți recomand să folosești fondul de ten potrivit, conturing-ul preferat, iar blush-ul să fie unul piersiciu pentru a îl integra perfect cu machiajul ochiilor.

- Pentru buze, optează tot pentru culori de maro sau nude pe care le poți regăsi in machiajul ochiilor. Spre exemplu poți contura buzele cu o culoare asemănătoare celei mai închise nuanțe pe care ai pus-o pe pleoapă, iar apoi să completezi cu un ruj cu o nuanță mai deschisă, de tranziție.
Tips: Dacă dorești un look al ochiilor mai conturat poți trasa o linie de tuș într-o nuanță de maro.

3. Ten cât mai luminos (Glowy skin)

Pentru că toamna aduce cu ea mult vânt și o vreme friguroasă, tenul nostru o să aibe nevoie de un plus de atenție. Cu ocazia că tenul luminos este în trend toamna aceasta haide să te ajut să vezi cum poți obține asta:
1. Hidratare. Asigură-te că te hidratezi și din exterior dar și din interior, bea mai multă apă și folosește o cremă mai hidratantă, dar totodată potrivită tipului tău de ten.

2. Nu încărca tenul cu prea multe straturi de fond de ten, încearcă să corectezi discromiile punctual cu un conceler care are o consistență mai groasă, iar apoi aplică fondul de ten într-un strat uniform.

3. După ce ai fixat fondul de ten, conturing-ul și blush-ul, nu uita să folosești iluminatorul pe zonele care sunt cele mai expuse la lumină, în felul acesta ai parte de un truc care te v-a ajuta să ai un aspect cât mai luminos al tenului și să fii în trend în această toamnă.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește newsletter-ul nostru pentru a primi noi idei și trucuri care te vor ajuta în munca ta și în ați păstra pasiunea în mișcare.