4 trenduri pentru primăvara 2024

În sfârșit, ne putem scoate din garderoba machiajelor, culorile colorate și calde. Începe acest sezon de primăvară cu forțe proaspete și lăsă-te inspirată de cele mai frumoase trenduri din primăvara aceasta, pune-le în aplicare si încântă-ți clientele, dar și urmăritorii cu lucrări minunate.

În acest articol de blog am pregătit informații prețioase pentru tine și creativitatea ta.

1. Adaugă culoare

Folosește culori pastelate în machiajul ochilor, nuanțe calde, iar pentr un aspect cat mai luminos și atrăgător aplică farduri cu particule de sclipici fine pe care să le aplici cu degetul, așa vei avea o aplicare cat mai bună și fardul tău o să strălucească perfect. 


Nu uita de culoare anului care este ,,Peach fuzz” este perfectă pentru machiajele de primăvară aceasta, așa ca poți profita de ea la maxim.

2. Folosește rujuri roz

Acum ca a trecut iarna și ușor ușor ne îndreptăm spre un sezon cald, este momentul să încălzim și nuanța rujului, așadar recomandăm purtarea culorilor calde, de roz, și bineînțeles, să fie în același ton cu nuanța tenului, acesta este un aspect important în alegerea rujului perfect indiferent de ce culoare folosim.

Un ruj cu o nuanță versatilă, potrivită oricărui tip de ten este Dose of colors - Velvet Mousse.

3. Nu uita de blush!

Ce altceva poate face un ten mai proaspăt, decât un blush roz? Ei bine, nimic altceva nu o să dea un aspect mai tânăr, fresh și cald tenului decât un blush roz. 

Pentru ca vrem să marcăm primăvara cu nuanțe calde și vii, folosirea unui blush este exact ce ai nevoie.

Noi recomandăm blush-ul de la Made by Mitchell - sweet cheeks.

4. Tenul fresh

Este un trend foarte important al acestui an, tenul fresh și nu foarte pudrat sau fixat, adaugă o notă de tinerețe tenului și trebuie neapărat să îl faci și tu.

Marile branduri au gândit deja formule pentru un fond de ten care să îndeplinească acest trend.
Branduri precum MAC și Fenty Beauty au creat deja aceste produse ( MAC Studio Radiance Serum-Powered Foundation; Fenty Beauty Eaze Drop Blur + Smooth Tint Stick).

Pro TIP: Institutul ,,Pantone” a generat deja paleta sezonului de primăvară-vară 2024, te poți inspira pentru machiajele tale din paleta aceasta de culori, cu siguranță nu vei da gres și vei rămâne în trendurile primăverii 2024 cu aceste nuanțe superbe.

Dacă ți-a plăcut acest articol de blog, pune-l în aplicare și urmărește-ne pentru mai multe informații de calitate.