4 Surse de inspirație pentru make-up artiști

Dacă și tu ai momente în care simți că nu mai ai surse de inspirație, pur și simplu simți că stacnezi și că lucrările tale sunt învechite, acest articol de blog îți este dedicat.

Îți vom prezenta 4 surse de inspirație cu care cu siguranță nu te vei plictisi și vei rămăne mereu inspirată, îți vei da frâu liber creativității pentru a avea lucrări cât mai proaspete și în trend. 

1. Urmărește make-up artiști internaționali

Setea de cunoaștere nu se oprește niciodată.
Make-up artiștii internaționali sunt un izvor prețios de informații, trenduri noi și inspirație.

Fiind mereu în căutare de informații noi, de produse noi, ei au cele mai bune și noi recomandări în materie de beauty. Îți recomandăm ca în lista ta de urmăriri de pe rețelele de socializare să nu ți lipsească următorii artiști de talie internațională:

1. Diana Moraru
2. Miss Alla
3. Poniroma
4. Pinkmint
5. Dafine Neziri
6. Pat McGrath

2. Mergi la cursuri de perfecționare periodic

Evoluția ta trebuie sa fie continuă, tocmai pentru a îți perfecționa tehnicile și pentru a cunoste și altele noi.

Învățând mereu îți asiguri o altă sursă importantă de inspirație care îți va aduce cliente noi, dar si venituri suplimentare. Așa ca nu lăsa să treacă anul fără să mergi la minim 2 cursuri de perfecționare.

Make-up artiști sunt mulți, dar make-up artiști buni mai puțini, așa ca învățarea te va aduce acolo unde îți dorești. Îți recomandăm cursurile de perfecționare ale Dianei Moraru.

3. Tutoriale online de make-up

Poate ca nu ai timp să mergi la cursurile fizice de perfecționare, însă beneficiile tehnologiei lovesc din nou. 
Tutorialele online îți vor aduce inspirație, idei noi, dar și tips and tricks care te vor ajuta în lucrările tale.

Recomandarea noastră este bineînțeles, The Beauty Education, singura platformă din România care îți oferă aceste tutoriale și inspirația dar și feedback-ul de care ai nevoie pentru a deveni cat mai bună. 

4. Inspiaratie din marile reviste ale lumii

Chiar și cei mai buni artiști au nevoie de inspirație, așa ca iti voi dezvălui un mic secret a celor mai buni make-up artiști.
Revistele Vogue, Harper’s Bazaar, Runaway, Fashion Make-up sunt alte surse de inspirație care te vor ajuta să îți dai frâu liber creativității și să realizezi cele mai proaspete și în trend lucrări. 

Dacă acest articol de blog ți-a adus inspirația de care ai nevoie pentru a te pune pe treabă, atunci urmărește-ne în continuare pentru informații de calitate.