4 aplicații de editare foto esențiale pentru un hairstylist

Care este secretul unui portofoliu atrăgător de lucrări sau al unei pagini de Instagram demnă de invidiat?

Desigur, fotografiile reușite și profesioniste! Acestea pot face o diferență semnificativă în modul în care clientele pot percepe talentul și îndemânarea unui hairstylist.

Dar cum edităm pozele astfel încât să fie atrăgătoare pentru potențialele cliente? Îți vom prezenta 4 aplicații gratuite, ușor de folosit, care să te ajute să-ți construiești un portofoliu atractiv!

Lightroom

Este o aplicație de editare foto complexă, care oferă numeroase tipuri de instrumente pentru a regla intensitatea culorilor unei fotografii, pentru a edita luminile, umbrele, detaliile și multe alte lucruri.

Ține minte! Lumina este un factor esențial când vine vorba de compoziția unei fotografii reușite, ideal este ca poza originală să fie luminoasă și clară.

În plus, această aplicație oferă și o gamă largă de filtre și efecte prestabilite, pentru a vă ușura munca în ceea ce privește editarea.

Picsart

In caz că te-ai întrebat vreodată cum se adaugă un logo sau un text pe o fotografie din telefonul tău, acesta este răspunsul!

Picsart are o funcție foarte simplă care te ajută să-ți semnezi fotografiile cu logo-ul tău personal de hairstylist, iar în același timp aplicația este foarte utilă și pentru realizarea colajelor.

Picsart vine cu un set generos de template-uri prestabilite, unde tu doar încarci pozele din telefon. Atât de simplu e să creezi un colaj!

AirBrush

In meseria de hairstylist, predomină perfecționismul, nu? Ei bine, această aplicație te ajută să elimini diverse defecte vizuale, cum ar fi probleme minore cu pielea sau cu fundalul fotografiei.

Acest truc poate face ca imaginea finală să fie mult mai atrăgătoare pentru cliente, dar totuși, nu exagera cu editatul! Trebuie să rămâi onest față de munca ta și față de clientele tale.

Toate ajustările se fac cu măsură și cu bun gust, nu trebuie să încărcam inutil fotografia, acestea trebuie să inspire încredere și să stârnească dorința de a face o programare cât mai curând!

Facetune

Ultima, dar nu cea din urmă, este o aplicație populară în rândul creatorilor de conținut.

Cu Facetune poți face o multitudine de operațiuni, precum: redimensionarea fotografiei, retușarea anumitor defecte, evidențierea zonelor de interes sau controlarea luminilor și a umbrelor.

În final, fotografia ta va avea un aspect curat și atractiv. Trainer Adriana Dobre explică amănunțit pe grupul The Beauty Education cum se folosește această aplicație.

Dacă te-am făcut curios, poți afla mai multe trucuri despre editarea foto-video în cursul susținut de Adriana Dobre pe grupul membrilor The Beauty Education.