Balsam VS masca de păr

În îngrijirea părului, e important să știm cum și când să folosim produsele potrivite. În cele ce urmează vom descoperi un ghid simplu despre situațiile potrivite pentru a aplica masca și balsamul pentru păr, cu sfaturi practice pentru un păr sănătos.


1. Cum se aplică cele două: Ambele produse, atât masca cât și balsamul, trebuie aplicate de la o distanță de cel puțin 15 cm de scalp, distribuind produsul până la vârfuri. Această tehnică asigură o acoperire uniformă și eficientă.

2. Evită rădăcinile: Nu aplicăm niciodată pe rădăcini balsam sau mască, este regulă de aur! Asta ar putea să facă părul să devină gras mult mai repede și să deregleze echilibrul natural al scalpului.

3. Balsamul: Balsamul are rolul de a închide cuticula părului și de a-l descurca. Cu un conținut scăzut de nutrienți, acest produs este ideal pentru utilizarea înainte de coafat. ATENȚIE! Nu uita să-l clătești foarte bine!

4. Masca pe de altă parte, conține nutrienți esențiali care hrănesc și încarcă firul de păr. Este important să respectați timpul de acționare specificat de fiecare produs în parte pentru a permite substanțelor nutritive să-și facă efectul. După clătirea măștii, aplicarea balsamului este importantă pentru închiderea cuticulei și fixarea nutrienților în firul de păr. ATENȚIE! Nu aplicăm masca înainte de a ne coafa.

Ce recomandăm noi?
Dacă ai un păr care are nevoie de hidratare intensă, protecție și reparare, produsele Milkshake Integrity, inclusiv balsamul și masca, pot fi o alegere excelentă. De asemenea, dacă ai părul vopsit, balsamul Milkshake Color Maintainer poate fi o variantă potrivită pentru a-ți proteja culoarea și a menține sănătatea părului. Este foarte important să ții cont de tipul și nevoile părului tău înainte de a alege produsele potrivite. 

Găsești pe www.beautifier.ro toate gamele de balsam și mască, potrivite pentru fiecare tip de păr.