Ce trebuie să conțină mesajul cu prețurile și serviciile tale pentru cliente

Dacă consideri ca prețurile tale sunt prea mici pentru serviciile oferite, uite cum poți crește prețul serviciilor tale și totuși clientele tale să vină în continuare la tine.

1. Menționează fiecare pas

Indiferent de machiajul cerut, menționează fiecare pas pe care îl faci în programările tale, de la îngrijirea tenului până la aplicarea genelor. Explicând ceea ce faci clienta ta va înțelege de ce prețurile tale sunt mai mari.

2. Folosește produse de calitate

Un aspect foarte important este să arăți calitatea, iar prin produsele pe care le folosești îi vei arăta clientei tale că poate avea încredere în tine și că folosești doar ce este mai bun, iar acest lucru trebuie menționat și în mesajul tău. 

3. Timpul pentru machiaj

Nu te grăbi.
Mai bine îți mărești prețurile dar livrezi serviciul la o calitate superioară și asta se va vedea și în recomandările făcute la adresa ta de către cliente.

Oferă-ți timpul necesar pentru a realiza un machiaj impecabil.
Dacă tu o să fi pe grabă și clienta ta o să fie agitată.

4. Cere avans!

Poate ca nu știi cum să o faci și omiți acest aspect, însă este foarte important.

Formularea contează foarte mult, deci gândește din perspectiva amândurora.
Clienta ta dacă plătește avansul o să fie asigurată 100% ca nu o să i se anuleze programarea și ca va străluci, poți menționa asta în mesajul tău.
Iar câștigul tău este ca dacă ea va anula programarea nu vei pierde atât de mult, financiar, pentru că și timpul tău pierdut costă bani, însă în cazuri excepționale această regulă poate fi flexibilă.

5. Comunicarea eficientă

Pune-i multe întrebări clientei tale, de la ce tip de ten are, până la cat de des poartă machiaj, în acest fel vei știi exact ce să faci și cât de departe poți merge cu machiajul, încât ea să se simtă confortabil cu el. 


Acest lucru reprezintă o comunicare eficientă cu clientele tale, vor știi ca pot avea încredere în tine și se vor relaxa mai mult în ce privește rezultatul final al machiajului. 

Dacă mesajul tău îndeplinește aceste aspecte vei capta atenția clientelor și vor alege serviciile tale. 
Primul contact este cel mai important, așa ca lasă cea mai bună impresie printr-un mesaj profesional. 

Urmărește blogul nostru pentru mai multe articole speciale pentru tine.