Culoarea anului 2024 și cum o poți introduce în machiajele tale

Pentru că este important să fi mereu în pas cu trendurile actuale este necesar să știi culoarea anului 2024, așa o șă fie ușor să aduci în machiajele tale o notă de prospețime, de nou și modern. 

În acest articol de blog o să îți facem cunoștință cu, culoarea acestui an și îți punem la dispoziție câteva idei care te vor ajuta să o integrezi în machiajele tale.

Culoarea anului 2024: Peach Fuzz

Insitutul Pantone a ales culoarea care marchează acest an, reprezentată printr-o culoare piersicie, caldă, care aduce un sentiment plăcut, de bunătate, feminitate și tandrețe.
Această culoare nu doar că ne dă ocazia să fim în trend dar poate să fie și o alegere bună în integrarea acesteia în machiajele de mireasă, pentru că majoritatea clientelor își doresc un machiaj finuț, cald și plăcut, această culoare o să fie potrivită pentru a te ajuta să transpui în machiajul tău ce își doresc clientele.
Pro Tip: Este o culoare complementară ochilor albaștri și verzi.
Iată câteva produse pe care să le introduci în kit-ul tău pentru a dispune de culoarea Peach Fuzz.

1. Blush-ul de la Made by Mitchell

Nuanța Melon Sorbet de la Made by Mitchell pentru blush-ul perfect, este un produs pe care îl poți folosi să creezi un look fresh, bronzant și în cazul în care te gândești să folosești aceași nuanță și în machiajul ochilor o să ai o continuitate și o îmbinare perfectă în întregul machiaj cu acest blush piersiciu.

2. Paleta de ochi Too Faced

Too Faced a creat o paletă care este în ton cu, culoarea anului 2024, denumită Sweet Peach.
Fiindcă dispune și de culori mai închise poate să fie folosită pentru un machiaj complet al ochilor. 

3. Rujul MAC în nuanța Lady be good

Datorită culorii naturale, piersicie, și feminină este foarte versatilă și poate să fie purtată de oricine.
Dacă ți-a plăcut acest articol de blog urmărește-ne pentru mai multe informații care îți vor aduce inspirație în munca și pasiunea ta.