Cum să îți menții culoarea părului vibrantă și strălucitoare mai mult timp

Când te hotărăști să își vopsești părul, trebuie să ții cont de faptul că un păr vopsit are nevoie de mai multa atenție și îngrijire specială din partea ta. Un păr vopsit devine mai fragil, prin urmare e necesar să folosești produse de îngrijire potrivite pentru a te bucura de noul tău look cât mai mult timp. Ce este de făcut? Citește în continuare și află cum poți oferi strălucire părului tău.

1. Șampon și balsam Color Care
Primul pas pentru a păstra culoarea vibrantă a părului este să folosești un șampon și un balsam special create pentru părul vopsit. Gama Color Care de la Milkshake sunt produse delicate care protejează culoarea, prevenind decolorarea prematură. Acestea conțin ingrediente care ajută culoarea să rămână vibrantă și strălucitoare, cum ar fi proteine derivate din lapte care au un efect restructurant asupra cortexului si al cuticulelor. Mai mult decât atât, gama conține tehnologia Integrity 41 care asigura intensitatea culorii.

2. Șamponul Silver Shine
Dacă ai păr vopsit blond sau gri, șamponul Silver Shine este perfect pentru tine! Acesta are un efect anti-galben, menținând tonurile reci și strălucitoare ale părului tău blond sau gri. Poți folosi acest șampon o dată sau de două ori pe săptămână, dar secretul este că această gama miroase delicios a fructe de padure, note florare si note dulci de mosc și te vei îndrăgosti de el! Balsamul contine pigment mov, special pentru neutralizarea tonurilor galbene si plusează prin continutul de ingrediente naturale ce hidrateaza, ofera stralucire si revitalizeaza parul. Inclusiv această gamă conține tehnologia Integrity 41, prin care părul va deveni mai mătăsos și mai ușor de coafat.

3. Tratamente intensive
Pentru o îngrijire mai profundă, recomandăm să folosiți și tratamente care pătrund în structura firului de păr, hrănindu-l și reparându-l. Ele ajută la hidratarea părului și pot fi folosite în mod regulat pentru a-ți păstra părul într-o stare optimă. De exemplu, noi recomandăm tratamentul Integrity și tratamentul Incredible Milk 12 efecte.