Cum poți avea agenda plină in sezonul 2024?

S-a dat startul sezonului 2024! Acum probabil că te întrebi, ”Ce să fac ca să am agenda plină de programări în acest an?” Ei bine, în acest articol de blog îți vom explica care sunt lucrurile esențiale de care să ții cont în 2024 pentru a atrage și câștiga pe termen lung clientele în sezon!


1. Adaugă în portofoliul personal cele mai cerute coafuri! Cea mai bună modalitate de a-ți asigura succesul în 2024 este să ai în portofoliu cele mai populare coafuri din zona ta. Clientele mereu te vor căuta pe social media înainte de a se programa, așa că postează pe paginile tale cele mai recente și apreciate coafuri. Asigură-te că ești la curent cu toate trendurile!

2. Perfecționează-ți abilitățile de consiliere: Un hairstylist de succes nu se rezumă doar la tehnica de coafare, ci și la abilitatea de înțelege clienta. Învață să asculți cu atenție nevoile și dorințele clientelor tale, oferindu-le o experiență personalizată. Mai mult decât atât, dacă ele au fost mulțumite de colaborarea cu tine, cu siguranța te vor recomanda prietenelor!

3. "Citește" cum sunt făcute coafurile din poze: Pentru a scăpa de orice emoții, învață să "citești" coafurile din poze. Analizează detaliile, textura și stilul pentru a înțelege mai bine cum poți recrea și tu acele coafuri de pe Pinterest. Această aptitudine te va ajuta să răspunzi mai bine cerințelor diversificate ale clientelor și să te diferențiezi în piață.

4. ⁠Exersează din timp, cât mai multe tipuri de coafuri! Ar fi păcat să-ți trimiți clientele la alți profesioniști doar pentru că nu ai mai exersat înainte coafura cerută. Anticipează posibilele cerințe ale clientelor și pune în practică diferite coafuri pentru a fi pregătită în orice situație. Astfel, vei aborda cu încredere orice programare și vei surprinde plăcut clientele.

5. Alătură-te unei comunități de specialiști, care te poate ajuta cu sfaturi și trucuri, chiar atunci când ai cea mai mare nevoie! Pentru asta, am creat platforma The Beauty Education, prima școală online de beauty din România.

Pregătirea pentru sezonul 2024 nu implică doar perfecționarea tehnicilor de coafare, ci și adaptarea la schimbările din industrie. Fii un hairstylist complet, cu o prezență puternică în online și abilități de consiliere dezvoltate și îți garantăm că agenda ta pe anul acesta va fi plină!