Cum să fii autentică în machiajele tale

Îți dorești ca machiajele tale să iasă în evidență și să nu semenele cu cele ale colegelor tale, îți dorești să adaugi o notă de originalitate și lumea să ți recunoască lucrările, atunci acest articol de blog îți este dedicat.

Îți vom prezenta câteva modalități prin care să te faci remarcată în industria machiajului.

Investește în educația ta

Atât timp cat înveți noi tehnici de la diferiți traineri, vei observa că ochiul tău critic se dezvoltă și vei știi unde greșești și ce trebuie să repari. 
Vei învăța noi tehnici care te vor ține în pas cu noutățile. 

Îmbunătățește-ți lucrările și vei observa cum începi să îți pui amprenta proprie asuprea machiajelor tale.

Combină culorile

Să nu ți fie frică de culoare. Așa te vei face remarcată.
Învață să combini culorile și aplică-le în machiajele tale. 
Exersează până când înveți cum să îmbini culorile pentru a obține cele mai frumoase mix-uri de nuanțe pe pleoape.

Renunță la genele bandă

Încearcă să combini cat mai mult genele smocuri. 
Aceasta este o variantă prin care poți crea o construcție a genelor personalizată, specială pentru ochiul clientei tale, pe lângă faptul ca sunt mult mai ușor de purtat, vei obține un efect unic și deosebit care va avantaja perfect ochii clientei tale. 
Acest truc îți va aduce autenticitate. 

Nu sări peste skin care

Tenul fresh și luminos este în trend. Pentru a avea un astfel de finish al fondului de ten, nu trebuie să sari peste skin care.
Discută cu clienta ta și aplică o rutină de îngrijire specifică tenului său si vei vedea ca nu vei mai avea nevoie nici de primer dacă îngrijirea tenului este făcută corect.

Crează o experiență unică pentru clientele tale

Cu cat îți vei face clientele să se simtă mai bine cu atât te vor recomanda mai departe. 
Acesta este un alt aspect prin care te poți face remarcată.

Nu este nimic complicat, doar trebuie să comunici cu ele într-un mod plăcut, și poți crea un ambient relaxant în spațiul tău de lucru, poți avea și câteva flori care să aducă un aspect cald și viu al încăperii, iar în ce privește produsele pe care le folosești trebuie să fie cat mai calitative și să aibe un miros plăcut și natural. 

Exersează cât de mult poți

Orice moment liber pe care îl ai, nu îl irosi.
Exersează, evoluează și fii autentică.
Exersând o să te dezvolți, vei deveni din ce în ce mai bună, vei vedea cum o să îți fie mai ușor să îmbini culori și vei descoperi cât de simplu este să creezi lucrări autentice atunci când îți dai frâu liber creativității. 

Ține cont de aceste aspecte și vei observa cum reușești să devii autentică și să te diferențiezi față de restul industriei machiajului. 

Dacă ți-a fost de folos acest articol de blog, pune-l în aplicare și urmărește-ne pentru mai multe informații de acest fel.