Cum să scapi de electrizarea părului în 3 pași

Ai simțit vreodată frustrarea de a te trezi dimineața, să stai minute bune să îți aranjezi părul, doar pentru ca acesta să devină super electrizat în timpul zilei? Nu ești singura!

Părul se electrizează din cauza energiei statice, care se acumulează prin frecarea cu hainele sintetice și alte materiale, mai ales în timpul sezonului rece și uscat. Însă, ai fi surprins să afli că una dintre cauzele majore ale acestei probleme nu este doar energia statică, ci și lipsa hidratării adecvate a părului. Stai, nu îți face griji, iată cum poți rezolva această problemă în doar trei pași simpli:

1.Alege o mască hidratantă în locul balsamului și las-o să acționeze conform indicațiilor de pe ambalaj, pentru a-ți hrăni părul în profunzime. O mască hidratantă de calitate va hidrata foarte bine firul de păr și va ajuta la eliminarea electrizării. Noi recomandăm masca Integrity de la Milkshake, pe care o găsești aici

2. Aplică un balsam leave-in înainte de a usca părul cu feonul. Această etapă este importantă pentru a asigura hidratarea suplimentară a părului. Acest balsam va crea o barieră protectoare împotriva umidității și va păstra hidratarea în interiorul firului de păr, prevenind astfel electrizarea pe care nu și-o dorește nicio femeie! Un spray foarte bun în acest caz este LEAVE-IN CONDITIONER de la Milkshake, pe care îl găsești aici.

3. Folosește un produs anti-frizz pe lungime și vârfuri, după ce părul s-a uscat complet. Produsele anti-frizz sunt special create pentru a controla electrizarea și pentru a păstra părul neted și disciplinat pe tot parcursul zilei.

Încearcă aceste sfaturi și bucură-te din nou de un păr sănătos, strălucitor și fără frizz!