Cum să-ți îndrepți părul ca la salon?

Dacă visezi la acel look perfect și drept pe care îl obții de obicei doar în salon, ai noroc! Astăzi îți prezintăm un truc simplu, eficient și la îndemâna oricui pentru a-ți îndrepta părul cu succes. Folosește trucul “placa împinge pieptănul”, în 3 pași simpli:

1. Înainte de a aplica placa pe păr, ia o suviță și pune-o pe lățimea pieptănului.

2. Dă pieptănul puțin mai jos și plasează placa de îndreptat părul deasupra lui. Alege o placă de calitate superioară, cum ar fi cea de la Upgrade cu infraroșu (disponibilă aici), pentru a beneficia de o încălzire uniformă a firului de păr.

3. Alunecă cu placa încet pe șuviță, oferindu-i timp instrumentului să-și facă treaba. Această mișcare lentă va asigura un îndreptat uniform și va preveni deteriorarea excesivă a părului. Pentru a obține rezultatele dorite, repetă alunecarea în funcție de tipul tău de păr. De exemplu, pentru părul ușor ondulat, două treceri pot fi suficiente.

EXTRA TIPS: Dacă vrei să obții rezultate de excepție, investește în produse de calitate. Placa de îndreptat părul cu infraroșu nu doar îți netezește părul, ci îl și protejează, oferindu-i un aspect sănătos și strălucitor.

Aplică mereu protecție termică! Ea acționează ca un scut pentru păr. Noi recomandăm protecția de păr de la Milkshake, deoarece se aplică foarte rapid și ușor și este super eficientă! O găsești aici.

Cu acest truc simplu și rapid, poți obține un păr drept și strălucitor ca la salon chiar de acasă. Cu ajutorul plăcii de îndreptat părul cu infraroșu și cu răbdare, vei reuși să obții rezultatele dorite fără a-ți deteriora părul.