Ghid în 6 pași pentru coafuri perfect finisate și lucioase

O coafură perfect finisată și lucioasă face diferența între o coafură WOW și una banală. Așa că, dacă te-ai întrebat vreodată cum reușesc stiliștii cu experiență să obțină un finisaj strălucitor la salon, acest articol este pentru tine! Vom vedea care sunt toți pașii esențiali pe care trebuie să îi urmezi pentru a îți face toate clientele să strălucească cu adevărat.


1.Înțelege tipul de păr al clientei.
Primul pas pentru a obține o coafură perfect finisată este să înțelegi cu ce tip de păr lucrezi. Fiecare tip de păr are nevoi specifice, iar alegerea produselor și tehnicilor potrivite este foarte importantă. Fie că ai în față un păr drept, ondulat sau creț, trebuie să adaptezi pregătirea lui în funcție de caracteristicile firului de păr.

2.Netezește foarte bine părul.
Dacă părul clientei este indisciplinat, folosește un feon și o perie de calitate pentru a-l netezi înainte de a te apuca de treabă. O perie bună va face minuni în a disciplina firele rebele și în a pregăti părul pentru pașii următori. Noi recomandăm periile de pe www.beautifer.ro.

3.Sigilează tapajul cu atenție.
Un alt aspect esențial pentru o coafură super lucioasă este să sigilezi bine tapajul. Asigură-te că firele scurte rămân la nivelul rădăcinilor și nu se ridică atunci când piepteni părul. Pentru sfaturi detaliate, poți urmări tutorialele live care se concentrează pe cea mai bună tehnică de tapaj, de pe grupul membrilor The Beauty Education.

4.Folosește ceara lichidă.
Știai că ceara lichidă este secretul pentru a obține un finisaj perfect și totuși natural? Aplică cu grijă ceara lichidă pe păr, distribuind uniform pentru a evita aspectul gras. Folosește o cantitate potrivită, apoi piaptănă de câte ori este nevoie.

5.Aplică fixativ în reprize scurte.
Pentru a oferi rezistență coafurii pe parcursul întregii zile, aplică fixativ în reprize scurte. În timp ce pulverizezi, suflă aer și netezește cu degetele părul, în sensul firelor de păr.

6. Exersează!
Nu te descuraja dacă nu obții rezultatele dorite din prima încercare. Finisajul perfect vine cu practică și răbdare, dar cu mult exercițiu sigur vei ajunge la rezultatele mult visate!

Finisajul perfect al unei coafuri este rezultatul atenției la detalii și al practicii constante. Cu ajutorul acestui ghid, vei putea să obții un look impecabil, strălucitor și demn de admirat pentru clientele tale!