Idei de machiaje pentru Sărbători

cu Danessa Myricks

Pentru că luna Decembrie am dedicat-o exclusiv colaborării cu Danessa Myricks, Magazinul de gene & The Beauty Education, am decis să îți inspir căteva idei pentru machiajele de sărbători din acest an.

În acest articol o să îți arăt cele mai recente trenduri de machiaj pentru sărbători și o să îți fac cunoștință cu produsele de la Danessa Myricks și cum le poți integra în machiajele tale din această perioadă magică.

1. Eyeliner difuzat și rujul roșu aplicat în tehnica ombre

Pentru că niciodata nu ai cum să dai greș cu un eyeliner, fiind elegant și oferind ochiului o formă alungită și sexy, îți recomand ca de aceste sărbători să optezi pentru un eyeliner difuzat, pe care îl poți crea foarte ușor folosind noua paleta de la Danessa Myricks (Groundwork Defining Neutrals) care dispune și de fard cremos, dar și de farduri prăfoase.

Folosind această paletă îți poți trasa linia de tuș cu fardul cremos si apoi să difuzezi cu un fard prăfos linia eyelinerului, fiind o paletă foarte versatilă o poți folosi chiar și pentru trasarea firelor din sprâncene.

Rujul roșu în tehnica ombre este foarte în vogă în această perioadă, deci combinația de eyeliner cu această tehnică o să întoarcă privirile tuturor, fiind un look sexy și elegant în același timp.

Îți recomand să folosești maro închis pentru creionul de buze cu care o sa desenzi un contur putin mai gros, iar apoi cu o pensulă subțire să difuzezi marginea din interior a creionului, după ce te-ai asigurat că ai urmat acești pași urmează rujul roșu, care îți recomand să fie unul deschis. 

Nu uita cel mai important pas, corectarea formei cu o pensula foarte subțire, asigură-te că ai corectat perfect forma buzelor.

PRO TIP: Pentru un plus de strălucire în machiajul ochiilor poți să folosești un fard cu glitter chiar din paleta Danessa Myricks (Lightwork palette), care cu siguranță o să te facă să strălucești într-o noapte magică cum este cea de Crăciun sau de revelion.

2. Smokey glitterat și rujul nude

Dacă îți dorești să scoți culoarea ochiilor în evidență cu siguranță acest tip de machiaj este pentru tine.

Pentru a crea o bază cât mai rezistentă pentru acest tip de machiaj îți recomand să folosești produsele din gama Colorfix de la Danessa Myricks.

Și un smokey nu trebuie să fie mereu negru, așa că te poți juca liniștită cu, culorile, chiar și un maro cu un glitter auriu poate să fie o alegere strălucită într-o seară de sărbători.

Pentru că smokey-ul este totuși un machiaj intens, care atrage atenția asupra ochiilor, rujul trebuie să fie unul nude pentru a echilibra machiajul, îți recomand ca pentru rujul nude să folosești un contur mai închis decât nuanța rujului pe care îl vei aplica ulterior.

Dacă îți dorești să fii indrăzneață și să strălucești cât mai tare, îți recomand să folosești un gloss cu sclipici, cu siguranță o să fie cea mai bună alegere.

PRO TIP: Poți folosi o nuanță deschisă din produsele Colorfix pe conjuctiva de jos, cum ar fi un roz pudră sau dacă optezi pentru un smokey maro, un cărămiziu o să fie tot ce ai nevoie. 

Încă un sfat important cănd alegi culoarea pentru această parte din machiajul tău este să optezi pentru culori complementare cu, culoarea ochiilor.

Dacă îți sunt de folos aceste idei și sfaturi în machiajele tale de sărbători, urmărește-ne pentru mai multe articole de acest fel.