Instrumente și produse esențiale pentru trusa ta de acasă

Nov 26 / Claudia Cristea
Îngrijirea părului acasă poate fi la fel de plăcută ca o vizită la salon, cu condiția să ai instrumentele și produsele esențiale în trusa ta. Cu ajutorul lor, vei putea obține coafuri frumoase și un păr lucios și sănătos, care să întoarcă toate privirile. Iată o listă cu cele mai importante instrumente și produse pe care ar trebui să le ai în kitul tău de acasă:

1. Feon

Un feon de calitate este necesar pentru uscarea rapidă și eficientă a părului. Optează pentru un model cu multiple trepte de căldură și viteză pentru a-ți scurta timpul de uscare a părului, dar și pentru a se potrivi nevoilor firului tău de păr. Un astfel de feon este cel de la Zephyr, care îndeplinește toate condițiile unui uscător de calitate!

2.Placă de îndreptat/Ondulator

În funcție de preferințele tale, poți avea ori un ondulator, ori o placă de păr, pentru a crea coafuri lejere de zi cu zi. Nu uita! Înainte de a utiliza instrumente cu căldură trebuie neapărat să aplici un spray cu protecție termică pentru a-l feri de factorii agresivi. Noi recomandăm protecția termică de la Milkshake.

3. Șampon și balsam de calitate

Un șampon și un balsam de calitate sunt esențiale pentru a menține părul curat, sănătos și ușor de manevrat în coafarea zilnică. Alege produsele potrivite pentru tipul tău de păr și asigură-te că le folosești regulat.

4. Tratament leave-in

Un tratament leave-in nu trebuie să-ți lipsească! El este un produs hidratant și hrănitor care se aplică pe părul umed și nu se clătește. Acesta ajută la menținerea hidratării, prevenind astfel deshidratarea și ruperea părului, și totodată îl face strălucitor și moale. Noi recomandăm leave in-urile de la Milkshake, care sunt disponibile pe magazinul nostru online.

5. Fixativ pentru par

Pentru a-ți menține buclele în loc, este important să ai și un fixativ de păr de încredere. Poți alege un spray cu fixare medie sau puternică, în funcție de preferințele tale, dar noi recomandăm fixativul de la Milkshake cu fixare puternică. Îl vei adora!

6. Perii și piepteni de calitate

Un aspect pe care multe femei îl ignoră este un set de perii și piepteni de calitate. Niște perii calitative vor preveni ruperea și deteriorarea părului, în timp ce unele de calitate îndoielnică vor mai face mai mult rău decât bine. Așa că, alege-ți setul cu înțelepciune!

Ține minte, investiția în produse de calitate și instrumente adecvate va face toată diferența în aspectul și sănătatea părului tău. Dacă ai toate aceste produse, vei avea în fiecare zi un păr aranjat ca la salon!