Claudia Cristea

Produse de styling care îți vor face viața mai ușoară

Ți s-a întâmplat vreodată ca părul unei cliente să-ți dea bătăi de cap și să nu îți iasă coafura cum ți-ai propus? Clienta a venit la programare cu părul nepregătit, fără o rutină de îngrijire a părului corespunzătoare? Sau..părul acesteia este muuult prea fin pentru a fi manevrat? În cazul acesta, deschide kit-ul tău de hairstylist și verifică dacă ai aceste produse în arsenalul tău!

Balsamul leave-in

Nu trebuie să lipsească de pe masa ta de lucru. În cazul în care clienta a uitat cu o seară înainte să aplice balsam pe lungime, iar părul ei se simte destul de uscat și lipsit de vitalitate, nu te panica! Umezește puțin părul clientei, apoi aplică pe lungimea firului de păr un astfel de produs – funcționează de minune! Recomandarea noastră este balsamul leave-in de la Milkshake, care poate fi achiziționat de AICI.

Șamponul uscat

Este cea mai la îndemână soluție pentru a elimina excesul de sebum de la rădăcină. Există posibilitatea ca anumite cliente să aibă un păr care se îngrașă instant, de pe o zi pe alta, chiar dacă acestea s-au spălat pe păr cu o zi înaintea programării. În astfel de situații neprevăzute, putem rezolva imediat problema pulverizând șamponul uscat la rădăcină, apoi masând ușor pentru a se distribui produsul uniform pe scalp. Voila! Părul arată de parcă abia a fost spălat și uscat, fără pic de sebum la rădăcină!

Spray-ul de styling pentru volum

Te poate scoate din încurcătură de foarte multe ori. Nu toate femeile se bucură de un păr bogat și plin de volum de la mama natură, dar hairstyliștii pot face o mică magie! Un astfel de spray poate da un volum de invidiat, tot ce trebuie să faci este să pulverizezi produs la rădăcină, apoi să tragi părul la perie pentru rezultate maxime. Cu siguranță, clienta va fi impresionată de aspectul final! Spray-ul se numește Volume Solution și se găsește, de asemenea, pe shop, AICI

Spray-ul de textură

Poate veni în ajutorul tău în momentul în care clienta are un păr foarte fin, care se electrizează ușor, al cărui manevrare este mai dificilă. Poți aplica spray-ul texturizant pentru a obține un aspect al părului dezordonat și plin de volum sau pentru a adăuga textură părului tău înainte de a-l coafa. După ce ai aplicat acest produs, procesul coafării este mult mai simplu! Poți achiziționa un spray de textură de la Milkshake de AICI.

Luciul de păr

Este cu siguranță un as în mâneca hairstylistilor! Acest produs poate fi utilizat în coafare pentru a da părului un aspect strălucitor și sănătos. Luciul schimbă total aspectul coafurii, creând un efect de blic, care cu siguranță va ieși în evidență. Acesta poate fi cumpărat de AICI.

Dacă vrei să aflii întrebuințările și beneficiile tuturor produselor de îngrijire și styling, te sfătuim să intri în grupul membrilor The Beauty Education pentru a vedea materialul live susținut de trainer Adriana Dobre, privind rolul produselor de styling.

Abonamentele le gasesti AICI