Produse profesionale VS produse mass market

Sunt produsele profesionale de păr cu adevărat atât de diferite față de cele mass-market? Răspunsul este DA!


Știm că poate părea mai ușor să cumpărăm șamponul și balsamul direct din supermarket, dar există o serie de motive pentru care ar trebui să te oprești din a mai face asta!

Un șampon din magazin are un preț modic, accesibil, dar oare este blând cu părul tău și îi oferă îngrijirea necesară? Probabil că nu. Produsele profesionale costă cu ușurință de 2-3 ori mai mult, ce-i drept, dar acestea au o calitate superioară, care îți vor reda strălucirea mult dorită a părului.

Ingredientele din produsele mass-market nu sunt la fel de calitative precum ingredientele mărcilor profesionale, de aici vine și diferența semnificativă de preț.

Un produs profesional va avea mereu ingrediente mai calitative, extracte naturale și hidratante cu adevărat, nu imitații sintetice care doar încarcă structura firului de păr. Așadar, degeaba ai obținut în salon un balayage superb dacă folosești produsele nepotrivite, mai ales când el are cea mai multă nevoie de hidratare, în urma decolorării.

Mai mult decât atât, produsele profesionale au formule mai concentrate, astfel poți folosi mai puțin produs la fiecare spălare și să te bucuri mai mult de fiecare sticlă. În cazul opus, produsele mass-market se consumă rapid deoarece trebuie să aplici o cantitate mare pentru a-și face treaba.

Indiferent de tipul sau culoarea părului tău, este important să investești în produse profesionale, cu ingrediente naturale pentru a proteja sănătatea și aspectul părului tău. Noi recomandăm produsele profesionale de pe www.beautifier.ro, pentru rezultate excepționale!