Rutină completă de îngrijire a părului cu kit-ul Heliplex Intro

Părul frumos și sănătos este un simbol al feminității și bineînțeles, al încrederii de sine. Cum să ajungi la aceste rezultate impresionante? Cu kit-ul tratament Heliplex Intro! 

Cu această gamă vei avea o rutină completă de îngrijire, concepută pentru restructurarea și refacerea părului deteriorat. Fiecare produs din gamă – șamponul Prep For Plex, tratamentul One Step Bond Complex și uleiul Pro Mist – contribuie la revitalizarea părului tău și la obținerea unei străluciri incredibile, care va atrage toate privirile!

Pasul 1: Șamponul Prep for Plex - primul pas esențial în rutina ta de îngrijire. Formulat pentru toate tipurile de păr, acesta nu doar că îndepărtează impuritățile, ci și echilibrează sebumul de pe scalp. Aplică-l pe părul ud, masează ușor pentru a crea spumă și în final, clătește. Cu acest sampon, părul tău va fi pregătit pentru tratamentul intens care urmează.

Pasul 2: Tratamentul One Step Bond Complex
- este adevăratul erou al rutinei tale. Cu doar 2 pași, acest tratament facilitează reconectarea punților de sulf din interiorul părului, care pot fi afectate de expunerea constantă la substanțe chimice, precum colorarea sau decolorarea. Tratamentul One Step Bond adaugă elasticitate și rezistență părului, acordă-i o șansă și sigur vei vedea o îmbunătățire în ceea ce privește părul tău. Aplică 25 ml pe părul umed, de la rădăcină până la vârfuri, lasă-l să acționeze timp de 15 minute pentru rezultate optime, apoi clătește bine și continuă cu uscarea și coafarea. Este ideal să folosești acest tratament o dată la 7 zile pentru a menține rezultatele cât mai mult timp.

Pasul 3: Uleiul Pro Mist
– adaugă strălucire fără efort. Pentru a completa experiența, folosește uleiul din gama Heliplex pentru a avea un păr mătăsos, care radiază. Acesta are o formulă fină, care nu încarcă părul și previne firele rebele, frizate.

Cu Kit-ul Heliplex Intro, rutina de îngrijire a părului devine o experiență completă, relaxantă, dar mai ales eficientă. Aceste produse contribuie la refacerea și întărirea firului de păr și adaugă un efect de super strălucire. Fiecare pas din acest proces este gândit pentru a-ți oferi un păr sănătos și plin de viață. Găsești kit-ul profesional disponibil aici.