Sfaturi pentru păr gras

Ai spălat părul aseară, dar astăzi deja simți că devine gras? Nu-ți face griji, avem câteva sfaturi care te vor ajuta să te bucuri de părul curat mai mult timp. Iată 5 pași simpli pe care îi poți urma:


1. Alege un șampon blând!

Primul pas important este să alegi un șampon blând, care să curețe bine, dar fără să-ți usuce excesiv scalpul. Un scalp prea uscat poate stimula glandele să producă mai mult sebum, iar nimeni nu își dorește asta. Ce înseamnă un șampon blând? Șampoanele profesionale (și nu numai) de ingrijire, cu ph acid. Ph-ul acid permite șamponului să curețe, fără să deschidă cuticula firului de par si să usuce prea mult părul. Alege produse care mențin echilibrul natural al scalpului, disponibile pe www.beautifier.ro. De exemplu,  toate șampoanele Milkshake au ph-ul sub 5.5, cu excepția unui șampon-tratament.

2. Șamponează de două ori neapărat!

Nu te grăbi atunci când aplici șamponul! Șamponarea de două ori poate face diferența. Asigură-te că obții o spumă bogată și că îți masezi bine scalpul. Acest lucru ajută la îndepărtarea excesului de sebum și a impurităților.

3.Aplică balsam/mască doar pe lungime!

În momentul în care aplici balsam sau mască, concentrează-te doar pe lungimi și vârfuri. Evită rădăcina pentru a preveni îngrășarea rapidă, asta ar putea să facă părul să devină gras mult mai repede decât în mod normal! Aceste produse sunt destinate să hrănească și să hidrateze părul, nu să ne facă mai multe bătăi de cap.

4.Clatește foarte bine!

După ce ai lăsat balsamul sau masca să acționeze, clătește foarte bine cu apă potrivită. ATENȚIE! Evită apa prea fierbinte pentru că poate agresa scalpul și stimula producția excesivă de sebum. 

5.Evită să bagi mâna prea des în păr!

Chiar dacă mâinile tale sunt curate, evită să-ți pui mâinile în păr. Acest obicei poate transfera sebum de pe mâini pe păr, intensificând aspectul gras.

Ce produs recomandăm noi? Samponul echilibrant pentru scalp si par gras NORMALIZING SHAMPOO de la Milkshake! Formula sa conține ingrediente active din plante, uleiuri esențiale și un amestec echilibrat de surfactanți, care curăță profund și ușor în același timp, îndepărtând sebumul și rezidurile uleioase.

Prin urmarea acestor pași simpli, vei putea să-ți păstrezi părul curat și să eviți aspectul de păr gras pentru mai mult timp.