Sfaturi pentru un păr sănătos și strălucitor

Cu siguranță, părul este unul dintre cele mai importante lucruri pentru o femeie atunci când vine vorba de aspectul fizic și cu toate ne dorim să avem un păr sănătos, plin de vitalitate, care să atragă toate privirile. Dacă ești în căutarea unor sfaturi și trucuri pentru a avea un păr strălucitor, atunci acest articol este pentru tine!

1. Hidratarea părului este esențială

De fiecare dată când îți speli părul, adu-ți aminte de aplicarea balsamului. Nu uita de acest pas din rutina îngrijirii părului, pentru că face o diferență vizibilă la aspectul general al părului. Balsamul trebuie aplicat doar pe lungimea firului de păr, evitând rădăcina. Totuși, părul trebuie hidratat și din interior, nu te rezuma doar la produsele destinate părului, ci consumă și o cantitate corespunzătoare de apă.
Gama MOISTURE PLUS de la Milkshake, este potrivita pentru acest pas iar tu o poti cumpara de AICI

2. Protecția termică este cel mai bun prieten al tău

Părul atunci când este supus unor surse înalte de căldură, tinde să se usuce și să își piardă din strălucire. Astfel, înainte de uscarea părului cu feon-ul sau de utilizarea plăcii/ondulatorului, pulverizează pe lungime un spray pentru protecție termică. 
Protecția termica o poți găsi AICI

3. Tunde-ți vârfurile periodic

trebuie să recunoaștem că vârfurile despicate nu oferă un aspect prea atrăgător. Prin urmare, programează-te la tuns cel puțin o dată la fiecare trei luni, pentru a-ți menține părul sănătos și strălucitor.

4. Asigură-te că folosești gama de produse potrivite tipului tău de păr

Aici discuția este puțin mai amplă, trebuie să îți cunoști tipul de păr și să folosești produse speciale nevoilor sale. De exemplu, dacă părul tău are tendință de uscare excesivă, vom folosi un șampon hidratant, iar dacă părul tău nu are volum mai deloc, este indicat să folosești o gamă de produse care să ofere volumul de care ai nevoie.
Milkshake ofera o gama completa de produse profesionale, destinate pentru toate tipurile de par. Produsele le poti gasi AICI

Poți afla mai multe trucuri și sfaturi despre îngrijirea părului din cursul online de AUTOCOAFAT, prezentat de trainer Adriana Dobre, pe www.thebeautyeducation.com/abonamente