Tapajul în realizarea coafurilor

De ce este tapajul un pas atât de important în coafuri? Reține că un tapaj calitativ poate face diferența dintre o coafură banală și o coafură perfectă! Știm că pentru mulți hairstiliști tapajul poate da bătăi de cap, dar pentru a veni în ajutorul vostru, mai jos vom împărtăși trei secrete simple pentru a obține un tapaj perfect, astfel încât să creezi clientelor tale cele mai rezistente coafuri!

1. Aplicarea tehnicii 1,2,3 - presa:

Primul pas în obținerea unui tapaj perfect este să aplici tehnica 1,2,3 - presa. Ce presupune această tehnică? Pe scurt, înseamnă adunarea firelor scurte de păr și depozitarea lor cât mai aproape de scalp prin presare repetată. Cu cât ești mai atentă la acest aspect, cu atât vei obține un tapaj mai calitativ. Cu această tehnică, nu vei deteriora părul și vei obține rezultate excelente. Cu multă răbdare și practică, vei stăpâni foarte bine tapajul, așa că nu te descuraja!

2. Folosirea unui pieptene de calitate:

Un alt secret pentru un tapaj reușit este alegerea unui pieptene de calitate. Noi recomandăm pieptenul de la Fejic, care este disponibil în magazinul online. Cu un pieptene calitativ, vei observa imediat diferența! El te va ajuta la distribuirea uniformă a părului și la crearea unui tapaj rezistent, iar asta ne dorim cu toții, nu?

3. Sigilarea cu fixativ:

Ultimul pas pentru un tapaj calitativ este sigilarea. După ce ai creat "depozitul" la rădăcină folosind tehnica 1,2,3 – presă, aplică puțin fixativ pe zona tapată. Apoi, mai presează ușor cu pieptănul, în timp ce sufli cu grijă pentru a usca fixativul.

În încheiere, tapajul poate părea o provocare la început, dar cu răbdare, atenție și practică, poți să obții cu ușurință rezultate uimitoare. Așadar, ai încredere în tine și exersează ori de câte ori e nevoie!